Pizza på Gl. Hareskovvej

 

Der går år imellem, at Hareskovby får en ny forretning, men 1996 startede tre brødre "Romana", der er en grill, pizza og kebab forretning.

 

Brødrene Metin, Fetin og Cetin er født i Tyrkiet, men har boet her i 21 år. De har haft en grill-forretning i Køge i 5 år, men nu ville de altså prøve lidt tættere på hovedstaden. Placeringen på Gl. Hareskovvej 311, lige ved siden af den kendte ejendomsmægler Morten Krogh, er næppe valgt tilfældigt, idet Hareskov Skole er lige om hjørnet. Her er 51 forskellige pizza at vælge imellem, fra 44 til 66 kr. stykket. Desuden kan man vælge mellem 6 pastaretter, 8 burgere, diverse salater, steaks, pølser og forårsruller. Der tilbydes sågar udbringning i Hareskovby for kun 20 kr.

 

Og hvordan er så de famøse pizzaer ?  Cetin, der uddannet kok i Danmark, laver en meget fin, tynd og sprød bund og indholdet kan man jo selv bestemme. Drikkevarer kan nydes af glas (ikke papbægre) og hvis man ikke spiser pizza i hånden, er der stålbestik. Omkring 3 borde er der 12 gode siddepladser.

 

Vi spurgte ejendomsmægler Morten Krogh, om han var glad for sine nye naboer: "Det vil tiden vise. Der kan måske komme flere forbi vore udstillings-vinduer".

Som Hareskov-borger må man hilse velkommen til alle nye initiativer, der kan skabe mere liv og aktivitet i området.

Vedel