Om  Kirsten Terp Benthsen

Historie & Profiler

Butikker & institutionerr

Kunst Galleri

Markeds- plads

Foto Album

Nyheder

START

DEBAT

Klik her for at komme direkte til  kunstværkerne.

Kirsten Terp Benthsen er Født i Aalborg, men har boet i Hareskovby siden 1969. Elev af den  østrigske maler og grafiker Adi Holzer.

Limfjorden og hele dens omegn, de skiftende stemninger og det helt specielle lys, har altid fascineret KTB og været en stor inspirationskilde. Efter udstilling i Østrig  i 1995 med sin læremester, og efter at have arbejdet i Kim og Adi Holzers  atelier, der ligger i stor højde, har også Østrigs bjerge  betaget hende, med storheden, stilheden, det øde, det rå, det enorme. Men også Hareskoven,  med dens utallige farveskift og de irgrønne stammer er med til at præge KTB`s arbejde. Og så må man heller ikke glemme menneskene,  som altid både inspirerer og præger det.

KTB har udstillet i et stort antal kunstforeninger rundt om i landet og på adskillige gallerier. Galerie Wolfsen i Aalborg og Galleri 101  i Malmø har permanent KTB`s værker med i deres udstillinger.

Har solgt til flere kommuner og talrige kunstforeninger over hele landet, samt til private købere også i  Norge, Sverige, England, USA, HongKong, Taiwan og Østrig.

Teknikker : radering, serigrafi, gouache og maleri.

Telefon: 44 98 96 06

E-mail:  benthsen@worldonline.dk

Klik her for at komme til toppen af siden